….de zorg voor uw huisdier is in vertrouwde handen!

Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
ZorgvoorDier
65 berichten.
Eline Eline uit Krimpen aan den IJssel heeft geschreven op 31 januari 2015 om 12:41
Een paar weken geleden is Jessica mij te hulp geschoten bij het kammen en knippen van mijn angorakonijn Stoffer, met een keurig gekapte heer als resultaat. Jessica ging heel rustig en lief te werk, waardoor het voor Stoffer wat dragelijker werd om in de beautysalon te verblijven
Martine Martine uit Capelle aan den IJssel heeft geschreven op 26 januari 2015 om 09:57
Chrambie is een heer op leeftijd - 18 jaar! Vol met klitten want kammen.. dat liet hij niet meer toe. En toen kwam Jessica - zij zag en overwon. Chrambie ziet er jaren jonger uit!
Marijke Marijke uit Gouderak heeft geschreven op 15 januari 2015 om 17:57
Afgelopen Kerstvakantie heeft Jessica weer prima gezorgd voor onze cavia's. Dankzij Jessica kunnen ze lekker thuisblijven en hoef ik mij geen zorgen te maken of alles wel goed gaat! Jessica is ontzettend lief en handig met de diertjes, knipt de nageltjes en controleert ze meteen. Jessica, heel erg bedankt voor je goede zorgen, we zijn blij dat je er bent!
Lex en Marjolein Lex en Marjolein uit Krimpen aan den IJssel heeft geschreven op 8 januari 2015 om 09:04
Hallo Jessica, bedankt voor de goede zorg van Tito tijdens ons lang weekend en vakantie en de post en plantenverzorging, alles zag er thuis keurig uit en Tito is ook erg blij met je, is ineens wat speelser, bedankt en tot de volgende keer, Lex en Marjolein.
Marja Marja uit Ouderkerk aan den IJssel heeft geschreven op 1 juli 2014 om 20:02
Leuke foto van Bommel. Je hebt er veel werk aangehad maar het resultaat was super.
Carolina Carolina uit Capelle aan den IJssel heeft geschreven op 28 juni 2014 om 10:09
Beste Jessica, jouw goede zorgen voor Vanna, Veebee en Douwe hebben bijgedragen aan een heerlijke vakantie. Dankjewel Jessica!
Anneke Anneke uit Krimpen aan den IJssel heeft geschreven op 18 juni 2014 om 19:50
Hallo Jessica, ook namens Pistou en Olivier weer heel veel dank voor al je goede zorgen tijdens onze vakantie! Tot de volgende keer..
Irene Irene uit Capelle aan den IJssel heeft geschreven op 20 mei 2014 om 19:24
Hoi Jessica, Ontzettend bedankt voor de goede zorgen voor Poes Pino tijdens mijn vakantie. Ze heeft het weer helemaal naar haar zin gehad. Ze was helemaal relaxed toen ik weer thuis kwam. Dank je wel. Groeten, Irene
Yvon Yvon uit Capelle aan den IJssel heeft geschreven op 14 mei 2014 om 18:32
De verzorging van mijn katers Donar, Schoffie en Bikkel + de cavia's Dribbel en Dinges heb ik de afgelopen week weer een paar dagen met een gerust hart over kunnen laten aan Jessica. Toch wel een heel prettig gevoel dat de dieren in hun vertrouwde omgeving de perfecte verzorging krijgen !
Petra Petra uit Krimpen aan den Lek heeft geschreven op 22 april 2014 om 19:28
Beste Jessica, Wat ben ik enorm blij dat jij er voor Cleo bent geweest, terwijl ik aan de andere kant van het land mijn nieuwe baan tegemoet ging. Op de 5e en laatste oppasdag kwam ze zelfs bij jou op schoot liggen en dit is heel uitzonderlijk. Ik wist gevoelsmatig gelijk dat je haar heel goed zou verzorgen. Dank je wel. Ik heb mijn huisdier hierdoor met een gerust hart achter kunnen laten op haar eigen plekje, terwijl jij mij via de mail op de hoogte hield. Daarom raad ik jouw liefdevolle verzorging iedereen aan Hartelijke groeten, Petra
Josien Josien uit Capelle aan den IJssel heeft geschreven op 22 januari 2014 om 21:09
Hoi Jessica, Onze twee katten hebben het weer prima naar hun zin gehad tijdens onze vakantie, dankzij jouw goede verzorging. Leuk om op wintersport van jou een fotootje van onze katten te krijgen! Bedankt, en fijn dat we alweer voor de volgende vakantie konden reserveren. met vriendelijke groet Josien
Odette Hofs Odette Hofs uit Krimpen aan den IJssel heeft geschreven op 8 december 2013 om 16:46
Hallo Jessica, Ik ben ontzettend blij dat iemand ons jou heeft aanbevolen. Je bent op de eerste plaats een zeer aangenaam persoon en door je kennis en kunde vertrouw ik je Marley voor 100% toe ondanks dat hij je aandacht wel nodig heeft. Je weet wel raad met hem. Je laat hem niet alleen plassen, maar ook lekker rennen en zwemmen en traint hem waar nodig. Jessica we zijn ontzettend blij met je en hopen dat we nog lang gebruik van je mogen maken!
Anneke Anneke uit Krimpen aan den IJssel heeft geschreven op 1 november 2013 om 13:28
Hallo Jessica, Veel dank voor de prima zorg voor Pistou en Olivier. We vonden het door Oliviers hartziekte best moeilijk om hen achter te laten, maar we hebben gemerkt dat we ze met een gerust hart aan je kunnen toevertrouwen! Fijn ook dat je vooraf alle tijd nam om kennis te maken en dat je ons tijdens de vakantie steeds op de hoogte hield. En dat we bij thuiskomst niet alleen twee relaxte katten aantroffen, maar ook een schoon huis. Nogmaals bedankt en tot de volgende keer!
Natascha Natascha uit Schoonhoven heeft geschreven op 27 september 2013 om 17:40
Hoi Jessica, Afgelopen vakantie heb je voor het eerst op Roady, Pepper, Odie en Peewee gepast. De reactie van onze katten bij de kennismaking was voor ons voldoende om de zorg aan jou over te laten. Het komt niet vaak voor dat ze zo ontspannen zijn bij een vreemde. Het is duidelijk dat je veel van dieren af weet. Van jou mogen de katten zelfs voor het eten spelen in de tuin. Kunnen zij ook even hun energie kwijt. Wij laten dan ook met een gerust hart de verzorging van onze katten tijdens onze volgende vakantie weer aan je over.
Els Els uit Krimpen aan den IJssel heeft geschreven op 6 september 2013 om 17:56
Beste Jessica, Henk is blij als hij je ziet. Goed teken! Het kennismakingsgesprek was gezellig en professioneel. Henk mag van jou tijdens het wandelen zelfs zwemmen. Zijn vachtverzorging doe je op een prettige, doeltreffende manier die toch aangenaam blijft voor Henk. Ons mailcontact loopt vlot. Ik hoop dat je nog lang voor Henk wilt zorgen. TOP
Irene Irene uit Capelle aan den IJssel heeft geschreven op 14 augustus 2013 om 19:51
Hoi Jessica, Bedankt voor al je lieve zorgen voor Pino! Je hebt supergoed voor de kat gezorgd. Ik vind je heel professioneel, zorgvuldig en aardig. Ik kan je absoluut aanbevelen. Ik had vakantieplannen en geen oppas voor mijn oude kat. Ben blij dat ik je heb gevonden via internet en had direct het goede gevoel. Kon met een gerust hart op vakantie en bij thuiskomst was mijn huis schoon, hadden planten water en zag de kat er heel goed uit. Ga je zeker vaker vragen. Succes! Groeten Irene
Josien Josien uit Capelle aan den IJssel heeft geschreven op 6 augustus 2013 om 14:42
Hoi Jessica, Je hebt super voor onze twee katten John en Taz gezorgd. De katten zagen er stralend en gezond uit toen we thuis kwamen, de planten hadden water gehad en de post lag op de trap. Ook dat is fijn, dat iemand op je huis let als je er niet bent. Zeker met deze warme dagen ben ik heel blij dat de katten door jouw verzorging thuis konden blijven en niet naar een warm en vol pension hoefden. Dus: tot de volgende vakantie!
Yvonne Yvonne uit Capelle aan den IJssel heeft geschreven op 24 juli 2013 om 09:40
Jessica, Nogmaals bedankt voor alle goede zorgen ! Ik kan je echt bij iedereen die op vakantie gaat en met de verzorging van hun dieren zit, aanbevelen ! Ik had vanaf het begin een goed gevoel en wist dat ik de verzorging van mijn dieren wel aan jou over kon laten. Ik hoop dat je nog eens langs komt om te kijken hoe Schoffie (14 wk) gegroeid is. Bedankt namens Schoffie, Donar, Dribbel, Dinges en Yvon
an en arnold an en arnold uit Krimpen aan den IJssel heeft geschreven op 15 juli 2013 om 06:59
We hebben 3 katten. Bij de oudste is onlangs suikerziekte geconstateerd.Ze moet 2 keer per dag een insuline injectie toegediend krijgen. Wat nu, hoe moet dat als we op vakantie gaan. Gelukkig hebben we Jessica gevonden. Ze is een uiterst aangenaam mens, lief en zorgzaam voor dieren. Met onze katten had ze meteen een klik.Ze heeft veel kennis van zaken door haar opleiding en ervaring. En bovendien is ze betrouwbaar. Aan haar laten we zonder meer ons huis en onze katten over.
John en Yasmijn John en Yasmijn uit Ouderkerk aan den IJssel heeft geschreven op 9 juli 2013 om 14:00
Lieve Jessica, Toen wij op vakantie gingen, hebben wij jou gevraagd om voor onze 5 Siamezen en Oosterlingen te zorgen. Wat onverwacht veel liefde, inzicht en zorg hebben onze katten van jou gekregen. Voor het eerst sinds tijden, hebben we ons totaal geen zorgen hoeven maken op vakantie. Voor ons was het heel duidelijk dat dit niet zomaar werk is, en met heel veel liefde gedaan word. Hartstikke bedankt!