….de zorg voor uw huisdier is in vertrouwde handen!

Frettenoppas, nagels knippen, verzorging fret vakantieFretten

Welke zorg biedt ZorgvoorDier aan uw fret?
Frettenoppas
Nagelverzorging
Medische verzorging
Adviesservice

Frettenoppas

ZorgvoorDier biedt een Frettenoppas aan huis service. Kunt u vanwege vakantie, een weekendje weg, een ziekenhuisopname of welke andere reden dan ook tijdelijk niet voor uw fret zorgen? Kunt u geen beroep doen op uw buren, familie of vrienden en vindt u een pension niets voor uw fret?
Dan is ZorgvoorDier dé oplossing! Want deze verzorgd tijdens uw afwezigheid uw fret aan huis zoals deze dat gewend is, in zijn eigen vertrouwde omgeving.

Wanneer u kiest voor ZorgvoorDier, bent u verzekerd van professionele en liefdevolle zorg voor uw fret. U wilt tenslotte uw fret met een gerust hart thuis kunnen laten, wetende dat deze deskundig verzorgd wordt. Wanneer u uw fret weg brengt naar een pension of een voor de fret andere vreemde omgeving, moet u er rekening mee houden dat dit veel stress oplevert. Stress veroorzaakt een verminderde weerstand, waardoor uw fret vatbaarder is voor ziekten. Door uw fret thuis te laten zal deze nagenoeg niets merken van uw afwezigheid, de verzorging gaat door zoals uw de fret dit gewend is, geen stressvolle situaties dus.

Tijdens de verzorgingsperiode komt de dierverzorger de gewenste aantal keren per dag aan huis. Uw fret wordt dan gevoerd, het verblijf wordt verschoond en er wordt uiteraard voldoende aandacht gegeven door met de fret te spelen en te knuffelen, wanneer de fret dit prettig vindt.
In overleg worden de eventuele specifieke behoeften van uw fret besproken die noodzakelijk zijn zoals medische zorg, vachtverzorging, etc.
En mocht uw fret onverhoopt ziek worden, dan wordt dit snel gesignaleerd dankzij de kennis en ervaring van de dierverzorger. Deze zal hier onmiddelijk actie op ondernemen.

Uw fret dient een geldige inenting te hebben voor hondeziekte, om de gezondheid van uw en andermans huisdieren te waarborgen. Tevens dient de fret ontvlooid en ontwormd te zijn. Het paspoort en/of vaccinatieboekje van uw fret dient zichtbaar neergelegd te worden.

Tijdens uw afwezigheid wordt u, wanneer u dat wilt, op de hoogte gehouden van de gebeurtenissen thuis. Door u een email of whatsapp te sturen, weet u vrijwel direct hoe het met uw fret gaat, en zult u meer ontspannen zijn.

Neem gerust contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
Klik hier voor de tarieven

Nagelverzorging

Nagelverzorging van uw fret kan nodig zijn wanneer uw fret vaak binnen zit en weinig actief is. De nagels slijten dan vaak onvoldoende, waardoor ze te lang worden en geknipt moeten worden. Het kan zijn dat u dit zelf een lastig klusje vindt, bijvoorbeeld omdat uw fret niet graag stil blijft zitten bij de knipbeurt. De dierverzorger komt dan de nagels van uw fret op de goede lengte knippen. Met de juiste middelen kan de dierverzorger dit op een veilige en diervriendelijke manier doen.Wanneer de nagels van uw fret erg lang niet geknipt zijn, kan het voorkomen dat dit niet in één keer kan gebeuren, omdat ‘het leven’ gewoon met de nagel meegroeit. Er zou dan in het leven geknipt worden, wat erg pijnlijk is.
Controleer dus regelmatig of de nagels van uw fret geknipt moeten worden, de dierverzorger kan u uitleggen hoe u dit gemakkelijk kunt zien. Zo voorkomt u de pijnlijke en vervelende gevolgen zoals: het ingroeien van een nagel in een voetkussentje of het blijven haken achter meubels.
Klik hier voor de tarieven

Medische verzorging

Heeft u hulp nodig bij de medische verzorging van uw fret, dan kan de dierverzorger u helpen. Bijvoorbeeld wanneer u het lastig vindt om oraal medicatie toe te dienen, een injectie te geven of wondverzorging te doen. De dierverzorger helpt u bij de medische verzorging van uw fret, vanwege paraveterinaire kennis is dit geen probleem.
Maar ook bij het toedienen van bijvoorbeeld een ontwormingsmiddel of anti-vlooienmiddel, kan de dierverzorger u helpen.
Klik hier voor de tarieven

Adviesservice

Heeft u vragen over de voeding, gezondheid, huisvesting en verzorging van uw fret? De dierverzorger geeft u graag advies over uw (toekomstige) huisdier.

 

De zorg voor uw huisdier is in vertrouwde handen!
Door ZorgvoorDier in te schakelen heeft u de zekerheid dat uw fret deskundig verzorgd wordt, een hele geruststelling!
Neem gerust contact met ZorgvoorDier op voor meer informatie.