….de zorg voor uw huisdier is in vertrouwde handen!

Werkwijze

Bij het kopje welke dieren kunt u zien welke zorg ik aan uw huisdier kan bieden. Staat er niet bij wat u zoekt? Neemt u gerust contact op, bijna alles is mogelijk!

Kennismakingsgesprek

Mocht u nieuwsgierig zijn geworden in de oppasservice, dan wilt u uiteraard eerst uw dierverzorger leren kennen.
Hiervoor kunnen we een afspraak maken voor een kosteloos vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek maak ik kennis met u en uw huisdier, leg ik u de werkwijze uit en bespreken we de gewenste zorg voor uw huisdier tot in detail. U wilt uiteindelijk dat u met een gerust hart de zorg voor uw huisdier bij ZorgvoorDier kunt neerleggen.

Tijdens het gesprek ontstaat er geleidelijk een onderling vertrouwen, het is vaak een hele stap om een onbekend persoon in uw huis toe te laten. Daarnaast kan ik mij optimaal voorbereiden op de zorg voor uw huisdier, zodat uw huisdier de beste zorg krijgt. Alles kan en mag besproken worden!

U wilt gebruik maken van ZorgvoorDier

Besluit u gebruik te willen maken van de oppasservice van ZorgvoorDier, dan wordt er samen met u een persoonlijk verzorgschema (zorgformulier) opgesteld. Hier worden alle belangrijke gegevens over de verzorging van uw huisdier genoteerd. ZorgvoorDier maakt op basis van het verzorgschema een overeenkomst, welke door beide partijen ondertekend worden. Zo worden alle afspraken vastgelegd en kan er geen onduidelijkheid ontstaan over de diensten van ZorgvoorDier.

Daarnaast wordt er ook een sleutelcontract getekend, waarin afspraken worden gemaakt omtrent het afgeven van uw huissleutel. Hierin wordt de zorgvuldigheid van het gebruik van de huissleutel vastgelegd.
De huissleutel wordt nooit voorzien van naam of adres, zodat deze bij verlies of diefstal niet naar uw huis herleidt kan worden.
De voorwaarden zijn van toepassing op de getekende formulieren en kunt u nalezen op de website of u kunt een exemplaar ontvangen.

Tijdens uw vakantie kunt u op de hoogte worden gehouden door middel van email of whatsapp. Zo bent u vrijwel direct op de hoogte van de gebeurtenissen thuis en zult u meer ontspannen zijn tijdens uw afwezigheid.

Na thuiskomst neemt u even contact op met ZorgvoorDier, zodat de dierverzorger ervan verzekerd is dat u weer zelf de zorg van uw huisdier overneemt. U wordt dan direct ingelicht hoe de zorgperiode verlopen is en we kunnen meteen bespreken of u tevreden bent.

Werkgebied

ZorgvoorDier verzorgt uw huisdier in de volgende woonplaatsen:
Ouderkerk aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel, Krimpen aan de Lek, Lekkerkerk, Berkenwoude, Bergambacht, Ammerstol, Stolwijk, Schoonhoven, Gouderak, Capelle aan den IJssel, Prinsenland en Oosterflank.

Wanneer u binnen een straal van 5 km woont worden er geen reiskosten in rekening gebracht. Woont u in een straal van 5-10 km, zal er een kilometervergoeding worden gerekend van 0,19 ct. per kilometer en woont u buiten een straal van 10 km, zal er een kilometervergoeding worden gerekend van 0,24 ct per kilometer. Deze reisafstanden worden berekend volgens de routeplanner van google.

Neem gerust contact op om te overleggen of u in aanmerking komt voor de diensten van ZorgvoorDier.

Privacy

Uw gegevens en sleutel worden uitlsuitend door ZorgvoorDier zelf gebruikt en nooit aan derden verstrekt. U kunt er gerust op zijn dat ZorgvoorDier te allen tijde zorgvuldig met uw gegevens en sleutel omgaat.

Annulering

Voor regels met betrekking tot annulering en opschorting, tussentijdse opzegging, ontbinding van de overeenkomst verwijs ik u naar de voorwaarden.