….de zorg voor uw huisdier is in vertrouwde handen!

Werkwijze

Bij het kopje welke dieren kunt u zien welke zorg ik aan uw huisdier kan bieden. Neemt u gerust contact op wanneer u vragen heeft.

Kennismakingsgesprek

Mocht u nieuwsgierig zijn geworden in de oppasservice, dan wilt u mij uiteraard eerst leren kennen.
Hiervoor kunnen we een afspraak maken voor een kosteloos vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek maak ik kennis met u en uw huisdier, leg ik u de werkwijze uit en bespreken we de gewenste zorg voor uw huisdier tot in detail. U wilt uiteindelijk dat u met een gerust hart de zorg voor uw huisdier bij ZorgvoorDier kunt neerleggen.

Tijdens het gesprek ontstaat er geleidelijk een onderling vertrouwen, het is vaak een hele stap om een onbekend persoon in uw huis toe te laten. Daarnaast kan ik mij optimaal voorbereiden op de zorg voor uw huisdier, zodat uw huisdier de beste zorg krijgt. Alles kan en mag besproken worden!

U wilt gebruik maken van ZorgvoorDier

Besluit u gebruik te willen maken van de oppasservice van ZorgvoorDier, dan wordt er samen met u een persoonlijk verzorgschema (zorgformulier) opgesteld. Hier worden alle belangrijke gegevens over de verzorging van uw huisdier genoteerd. ZorgvoorDier maakt op basis van het verzorgschema een overeenkomst, welke door beide partijen ondertekend worden. Zo worden alle afspraken vastgelegd en kan er geen onduidelijkheid ontstaan over de diensten van ZorgvoorDier.

Daarnaast wordt er ook een sleutelcontract getekend, waarin afspraken worden gemaakt omtrent het afgeven van uw huissleutel. Hierin wordt de zorgvuldigheid van het gebruik van de huissleutel vastgelegd.
De huissleutel wordt nooit voorzien van naam of adres, zodat deze bij verlies of diefstal niet naar uw huis herleidt kan worden.
De voorwaarden zijn van toepassing op de getekende formulieren en kunt u nalezen op de website of u kunt op verzoek een exemplaar ontvangen.

Tijdens uw vakantie kunt u op de hoogte worden gehouden door middel van whatsapp. Zo bent u vrijwel direct op de hoogte van de gebeurtenissen thuis en zult u meer ontspannen zijn tijdens uw afwezigheid.

Na thuiskomst hoor ik graag of u veilig thuis bent aangekomen, zodat ik ervan verzekerd ben dat u weer zelf de zorg van uw huisdier overneemt. 

Werkgebied

ZorgvoorDier verzorgt uw huisdier in de volgende woonplaatsen:
Krimpen aan den IJssel, Krimpen aan de Lek, Lekkerkerk, Ouderkerk aan den IJssel, Berkenwoude, Bergambacht en Capelle aan den IJssel (m.u.v. wijk Schollevaar). 

Wanneer u binnen een straal van 10 km woont, zal er een kilometervergoeding worden gerekend van 0,25 ct per kilometer. Woont u buiten een straal van 10 km, zal er een kilometervergoeding worden gerekend van 0,30 ct per kilometer. Houd u er rekening mee dat een reis uit een heen- en terugreis bestaat. Deze reisafstanden worden berekend volgens de routeplanner van google

Neem gerust contact op om te overleggen of u in aanmerking komt voor de diensten van ZorgvoorDier of wanneer u de reiskosten berekend wilt hebben.

Privacy

ZorgvoorDier volgt de principes van de Algemene verordening gegevensbescherming. Op de getekende overeenkomst geeft u toestemming voor de bewaring van uw persoonsgegevens.

Uw gegevens en sleutel worden uitsluitend door ZorgvoorDier zelf gebruikt en nooit aan derden verstrekt. U kunt er gerust op zijn dat ZorgvoorDier te allen tijde zorgvuldig met uw gegevens en sleutel omgaat.

Annulering

Voor regels met betrekking tot annulering en ontbinding van de overeenkomst verwijs ik u naar de voorwaarden.