….de zorg voor uw huisdier is in vertrouwde handen!

Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
ZorgvoorDier
71 berichten.
Carolina Broos Carolina Broos uit Capelle aan den IJssel schreef op 17 januari 2024 om 09:12
Jessica, hartelijk dank voor de jarenlange zorg en toewijding voor onze lieve prachtige poezen Vanna, Douwe en Veebeee. Jouw zorg was voor ons ontzorging tijdens vakanties. De prachtige foto's die je maakte van ons drietal zullen we koesteren en we blijven je van harte aanbevelen. Dankjewel Jessica! Kees & Carolina
Saar Saar uit Lekkerkerk schreef op 16 mei 2023 om 13:50
Jessica komt al een tijd bij mijn moeder de katten verzorgen en ik wilde het ook een keer proberen. Ik ben zeer tevreden over haar, er werd op z'n tijd een fotootje gestuurd en hoe zij haar verwelkomde bij de voordeur door de jongens. Bij thuiskomst de kattenkids weer tevreden en het huis netjes achter gelaten. Ik zal ZorgvoorDier zeker aanraden!
Mieke van Dijk Mieke van Dijk uit Krimpen aan den IJssel schreef op 28 januari 2023 om 20:53
Jessica een aantal jaren geleden leren kennen omdat ik iemand zocht om de klitten van mijn kater Jim weg te halen. Zeer professioneel en met veel geduld lukte het om Jim van zijn klitten af te helpen. Gelijk werden zijn nagels geknipt. Heel fijn. Sinds vorig jaar past Jessica ook op mijn 3 katten tijdens vakantie. Ook dit is voor mij een enorme geruststelling en ik laat ze dan ook vol vertouwen achter bij Jessica. Ze komt elke dag de katten verzorgen. En eventuele bijkomende werkzaamheden als de vuilnis bakken de plantjes. Komt allemaal goed. Heel blij ben ik met de service die Jessica verleent. Hoop nog lang van haar diensten gebruik te kunnen maken.
fam. Heuvelman fam. Heuvelman uit Lekkerkerk schreef op 28 december 2022 om 15:51
Jessica zorgt al jaren voor onze katten als wij op vakantie gaan. Ze is enorm goed met dieren (ze wist zelfs onze mensenschuwe jongste kat die zich standaard verstopt als er mensen over de vloer komen voor zich te winnen), is zeer professioneel en levert maatwerk. Alles is altijd tot in de puntjes verzorgd. Tijdens de vakantie krijgen we regelmatig updates van het wel en wee van onze viervoeters en bij vragen/calamiteiten is Jessica goed bereikbaar. Wij zijn dan ook zeer tevreden over ZorgvoorDier en zouden Jessica van harte aanbevelen!
Elske Elske uit Krimpen schreef op 20 oktober 2022 om 13:02
Sinds een jaar hebben we degoes in huis. Veel mensen vinden ze heel leuk om te zien, maar oppas in de vakantie vraagt net wat teveel. Dat geldt zeker niet voor Jessica. Zij reageerde gelijk in de eerste mail al heel enthousiast op het feit dat we degoes hebben. En bij de eerste kennismaking bleef dat enthousiasme. Zo leuk om te zien dat er gewoon echt leuk contact is tussen Jessica en de dieren. Veel meer dan alleen maar even voer en water geven. Ook gewoon echt even aandacht en liefde. Zo fijn! Het geeft een heel vertrouwd gevoel om de dieren en het huis achter te laten als we op vakantie zijn. En natuurlijk is het heel leuk om op vakantie foto's en filmpjes te krijgen. Echt heel fijn zo, aanrader!
Tamara Tamara uit Krimpen aan de lek schreef op 4 oktober 2022 om 17:10
Tijdens onze vakanties verzorgd Jessica onze katten Boaz & Bruno. Voor ons super lief, maar ze zijn bang voor andere mensen. Door de rust die Jessica heeft en haar geduld nu na de 3e keer herkennen onze katten haar en schieten niet meer onder het bed weg en kan ze de katten aaien en komen ze nieuwsgierig naar haar toe! Wat super om te zien dat ze zo goed verzorgd worden tijdens onze afwezigheid. Wij krijgen berichtjes en foto's wat altijd fijn is als je op je vakantieadres bent! Wij zijn heel blij met Jessica haar deskundigheid en zorg voor onze vriendjes!
Richard Richard uit Krimpen aan den ijssel schreef op 13 september 2022 om 21:47
Tijdens onze zomervakantie heeft Jessica voor onze twee poezen Nala en Jax gezorgd. We zijn heel blij met alle liefde en zorgzaamheid die Jessica aan onze poezen heeft gegeven tijdens onze afwezigheid. Elke dag kwam ze langs en stuurde ons regelmatig een berichtje en foto's. We zijn heel blij dat we Jessica hebben gevraagd voor de zorg.
Marc en Bibi Marc en Bibi uit Krimpen aan de Lek schreef op 29 augustus 2022 om 14:22
Tijdens onze vakantie heeft Jessica voor onze kat Boedoe gezorgd, dit naar grote tevredenheid. Fijn was het ze ons d.m.v. foto/video liet zien dat alles goed ging met Boedoe. Ze heeft Boedoe veel liefde en aandacht gegeven, waardoor ie zich deze 3 weken een stuk minder eenzaam zal hebben gevoeld.
Cecile Cecile uit Gouderak schreef op 16 februari 2022 om 21:46
Jessica zorgt al een aantal jaren tijdens onze vakantie voor onze 3 katten en 3 ouessant schapen. Ze is een echte all round dieren verzorgster. Gisteren heeft ze de hoefjes van de schapen gekapt. Door haar vriendelijke, rustige uitstraling en deskundigheid zorgt ze ervoor dat het heel relaxed gebeurd zonder enige stress voor de dieren. We zijn er blij dat we van je diensten gebruik kunnen maken.
Colinda Colinda uit Krimpen aan den IJssel schreef op 6 oktober 2021 om 00:20
Help, gingen onverwachts op vakantie en onze vaste oppas voor onze 2 amazone papegaaien kan helaas niet meer voor hen zorgen als wij er niet zijn. Via via met Jessica in contact gekomen en zijn super blij met haar ! Ze is zeer professioneel en super lief voor dieren. Er was direct een klik tussen de papegaaien en Jessica. Zijn dan ook met een gerust hart op vakantie gegaan wetende dat we onze papegaaien in goede handen hebben achter gelaten. Volgende keer hopen we zeker weer van Jessica haar diensten gebruik te mogen maken. Dank je wel !!
Reshma Reshma uit Capelle aan den IJssel schreef op 25 juli 2021 om 00:14
Met een gerust hart weg kunnen gaan in de wetenschap dat jouw diertjes goed verzorgd worden en alle aandacht en liefde krijgen. Dit kun je perfect aan Jessica overlaten! Zij biedt een zeer goede en volledige service. Zij zet je huisdieren echt op nummer 1! Wij kunnen haar van harte aanbevelen!
Josien Josien uit Capelle schreef op 24 juli 2021 om 16:02
Bedankt Jessica voor de (al jarenlange) prima verzorging van de katten. Door jou kunnen we altijd met een gerust hart weg!
Gerard en Jolanda Gerard en Jolanda uit Krimpen aan de Lek schreef op 22 juli 2021 om 22:07
Jessica zorgt al enkele jaren voor onze 2 katten als wij op vakantie zijn, en daar zijn we heel blij mee! We gaan met een gerust hart weg, we weten zeker dat onze dieren goed verzorgd worden. Het appcontact is prettig en laagdrempelig. We hopen nog heel lang van je diensten gebruik te mogen maken!
Karina de Jonge Karina de Jonge uit Krimpen aan aan de Lek schreef op 27 oktober 2020 om 13:34
Wij zijn bij Jessica terecht gekomen omdat onze katten Loki en Hannibal, zeer aan hun eigen plekje gehecht zijn en slecht gedijen in een pension. Jessica ontzorgt, denkt mee, verplaatst zich in de dieren. Kortom: twee stressloze katten toen wij terugkwamen van vakantie. Voor ons en de katten is dit de ideale oplossing!
Janny Multem Janny Multem uit Capelle aan den IJssel schreef op 24 oktober 2019 om 08:56
Jessica komt om de zes weken bij ons thuis om de nagels te knippen van de katten. Ook de nagels van de hond Lola als het nodig is. Ook de vachten van de Maine Coons houd ze voor me bij. Wij zijn heel blij met haar. Ze is een heel warm en vakkundig persoon met veel liefde voor de dieren. Vindt het ook zo leuk van haar als ze klaar is met knippen van de nagels dat ze de kat dat een kus geeft. 😊😍🥰
Marte Marte uit Stolwijk schreef op 13 oktober 2019 om 19:38
Jessica heeft al een aantal keer voor onze twee katten gezorgd tijdens onze vakantie. Dat is zeer goed bevallen! De katten hebben dieetvoer en medicijnen nodig, en Jessica heeft die medicijnen dagelijks toegediend en de gezondheid van de twee katten heel goed in de gaten gehouden. Een van onze twee katten is erg schuw, maar Jessica wist zijn vertrouwen al snel te winnen. Ze is heel geduldig en zorgzaam. Wat we ook fijn vonden is dat ze tussendoor ook nog eens de post op tafel legde en de planten verzorgde. Kortom, wij verheugen ons nu al op de volgende zorgeloze vakantie! We weten dat onze lieve huisdieren goed verzorgd achterblijven en de aandacht krijgen die ze nodig hebben!
Anke & Pieter Anke & Pieter uit Krimpen aan den IJssel schreef op 29 augustus 2019 om 13:47
Jessica heeft nu tweede keer voor onze 3 katten en een zeewateraquarium gezorgd ....wat een super lieve en warme persoon..... De katten kwamen gelijk naar haar toe ...normaal zijn ze wat schuw. ik had een top gevoel bij Jessica en kon erg gerust gesteld met vakantie gaan .... ze is 100 % betrouwbaar en ons beestjes nr haar in love 😻😻😻
Judith Judith uit Capelle aan den IJssel schreef op 28 juli 2019 om 10:17
In mei / juni 2019 heeft Jessica voor het eerst voor mijn 2 katten gezorgd. Sam heeft diabetes en Saar is een vrij bange kat dus het is belangrijk dat ze zo veel mogelijk in hun eigen omgeving en dus lekker thuis kunnen blijven. Het is supergoed gegaan! Heel fijn waren de berichtjes die Jessica stuurde om ons op de hoogte te houden van hoe alles ging. Dat geeft meer rust tijdens de vakantie. Elk baasje zal herkennen dat je je toch afvraagt hoe het met de huisdieren gaat als je er niet bent. Sam vond het erg gezellig met Jessica en zelfs Saar kroop uit haar schulp. Het is zo goed bevallen dat Jessica al is gevraagd of ze volgend jaar ook weer voor Saar en Sam kan zorgen.
Vincent Scheltema Vincent Scheltema uit Gouderak schreef op 1 september 2018 om 20:49
Deze zomer ben ik met de kids en vriendin op vakantie geweest in Turkije. Was een hartstikke leuke en zorgeloze vakantie. Thuis in Gouderak heb ik tropische vogels en vissen. Heb Jessica leren kennen via de digitale snelweg! Bij de eerste kennismaking viel mij al op hoe serieus en professioneel zij de verzorging van huisdieren aanpakt! Gewoon top en ik had daar direct een heel goed gevoel over. Heb zo een 60 gould amadines in mijn voliére binnen en buiten die door mij veel zorg en aandacht krijgen. Nou zeker ook door Jessica bleek wel tijdens de bloedwarme en gortdroge zomerperiode, waar zij ook nog eens mijn buitenplanten en gazon heeft verzorgd! Niks dan lof over haar, erg blij met de liefdevolle inzet en zorg voor al mijn diertjes. Zelfs na de gewerkte periode een complete rapportage van haar ontvangen! Jessica is een echte dierenvriend! Zeker een blijvertje voor mij! Erg blij met haar. 🙂
Linda Linda uit Schoonhoven schreef op 17 augustus 2018 om 22:45
Jessica heeft deze zomer drie weken met veel liefde voor mijn katertje Bono gezorgd. Het was voor mij een hele rust om hem in haar deskundige en professionele handen achter te laten. Aan de foto's die Jessica naar me appte, was duidelijk te zien hoezeer Bono zich bij haar op zijn gemak voelde. Super blij met Jessica, zeker voor herhaling vatbaar!