….de zorg voor uw huisdier is in vertrouwde handen!

Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
ZorgvoorDier
57 berichten.
Janny Multem Janny Multem uit Capelle aan den IJssel schreef op 24 oktober 2019 om 08:56:
Jessica komt om de zes weken bij ons thuis om de nagels te knippen van de katten. Ook de nagels van de hond Lola als het nodig is. Ook de vachten van de Maine Coons houd ze voor me bij. Wij zijn heel blij met haar. Ze is een heel warm en vakkundig persoon met veel liefde voor de dieren. Vindt het ook zo leuk van haar als ze klaar is met knippen van de nagels dat ze de kat dat een kus geeft. 😊😍🥰
Marte Marte uit Stolwijk schreef op 13 oktober 2019 om 19:38:
Jessica heeft al een aantal keer voor onze twee katten gezorgd tijdens onze vakantie. Dat is zeer goed bevallen! De katten hebben dieetvoer en medicijnen nodig, en Jessica heeft die medicijnen dagelijks toegediend en de gezondheid van de twee katten heel goed in de gaten gehouden. Een van onze twee katten is erg schuw, maar Jessica wist zijn vertrouwen al snel te winnen. Ze is heel geduldig en zorgzaam. Wat we ook fijn vonden is dat ze tussendoor ook nog eens de post op tafel legde en de planten verzorgde. Kortom, wij verheugen ons nu al op de volgende zorgeloze vakantie! We weten dat onze lieve huisdieren goed verzorgd achterblijven en de aandacht krijgen die ze nodig hebben!
Anke & Pieter Anke & Pieter uit Krimpen aan den IJssel schreef op 29 augustus 2019 om 13:47:
Jessica heeft nu tweede keer voor onze 3 katten en een zeewateraquarium gezorgd ....wat een super lieve en warme persoon..... De katten kwamen gelijk naar haar toe ...normaal zijn ze wat schuw. ik had een top gevoel bij Jessica en kon erg gerust gesteld met vakantie gaan .... ze is 100 % betrouwbaar en ons beestjes nr haar in love 😻😻😻
Judith Judith uit Capelle aan den IJssel schreef op 28 juli 2019 om 10:17:
In mei / juni 2019 heeft Jessica voor het eerst voor mijn 2 katten gezorgd. Sam heeft diabetes en Saar is een vrij bange kat dus het is belangrijk dat ze zo veel mogelijk in hun eigen omgeving en dus lekker thuis kunnen blijven. Het is supergoed gegaan! Heel fijn waren de berichtjes die Jessica stuurde om ons op de hoogte te houden van hoe alles ging. Dat geeft meer rust tijdens de vakantie. Elk baasje zal herkennen dat je je toch afvraagt hoe het met de huisdieren gaat als je er niet bent. Sam vond het erg gezellig met Jessica en zelfs Saar kroop uit haar schulp. Het is zo goed bevallen dat Jessica al is gevraagd of ze volgend jaar ook weer voor Saar en Sam kan zorgen.
Vincent Scheltema Vincent Scheltema uit Gouderak schreef op 1 september 2018 om 20:49:
Deze zomer ben ik met de kids en vriendin op vakantie geweest in Turkije. Was een hartstikke leuke en zorgeloze vakantie. Thuis in Gouderak heb ik tropische vogels en vissen. Heb Jessica leren kennen via de digitale snelweg! Bij de eerste kennismaking viel mij al op hoe serieus en professioneel zij de verzorging van huisdieren aanpakt! Gewoon top en ik had daar direct een heel goed gevoel over. Heb zo een 60 gould amadines in mijn voliére binnen en buiten die door mij veel zorg en aandacht krijgen. Nou zeker ook door Jessica bleek wel tijdens de bloedwarme en gortdroge zomerperiode, waar zij ook nog eens mijn buitenplanten en gazon heeft verzorgd! Niks dan lof over haar, erg blij met de liefdevolle inzet en zorg voor al mijn diertjes. Zelfs na de gewerkte periode een complete rapportage van haar ontvangen! Jessica is een echte dierenvriend! Zeker een blijvertje voor mij! Erg blij met haar. 🙂
Linda Linda uit Schoonhoven schreef op 17 augustus 2018 om 22:45:
Jessica heeft deze zomer drie weken met veel liefde voor mijn katertje Bono gezorgd. Het was voor mij een hele rust om hem in haar deskundige en professionele handen achter te laten. Aan de foto's die Jessica naar me appte, was duidelijk te zien hoezeer Bono zich bij haar op zijn gemak voelde. Super blij met Jessica, zeker voor herhaling vatbaar!
Bea Bea uit Schoonhoven schreef op 23 maart 2018 om 13:07:
Mijn 2 katten Luci - van bijna 15 jaar oud - en Oedi - van bijna 14 jaar oud - laat ik met een gerust hart in de goede handen van Jessica achter als ik een paar dagen weg wil. Vooral Luci vraagt veel medische zorg, maar dat is geen enkel probleem voor deze professional. Heel fijn dat ik op Jessica kan vertrouwen!
Margot en Charles Vermeer Margot en Charles Vermeer uit Capelle aan den IJssel schreef op 5 januari 2018 om 10:41:
Als wij op vakantie zijn of een paar dagen weg zorgt Jessica voor onze kat Caesar. Caesar heeft sinds voorjaar 2017 diabetes en is al bijna 16 jaar oud. Het is zo'n rustige gedachte als Jessica voor hem zorgt. Jessica prikt hem 2 x per dag met insuline en zorgt met liefde voor hem. Jessica is super professioneel en wat is het fijn, dat zij zo veel ervaring heeft! Dank je wel Jessica!!
Carolina Carolina uit Capelle aan den IJssel schreef op 27 oktober 2017 om 13:57:
Jessica heeft inmiddels vele malen voor onze poezen Vanna, Veebee en Douwe gezorgd. Sinds Jessica de poezenzorg op zich neemt, gaan wij een stuk relaxter en wat vaker op vakantie. Jessica is een topper! Dank voor je goede zorgen.
Irina Ophoff Irina Ophoff uit Capelle aan den IJssel schreef op 2 augustus 2017 om 18:36:
Jessica heeft vorige week voor mijn dieren gezorgd tijdens mijn vakantie. Het was de eerste keer dat ik het op deze manier regelde en ik blijf het ook zeker zo doen. Jessica heeft erg goed voor de diertjes gezorgd en op het moment dat ik het eerste filmpje toegestuurd kreeg op m'n vakantie adres vielen de zorgen van mij af. Echt een aanrader! Nogmaals bedankt voor de goede zorgen! Groetjes Irina en natuurlijk ook van Sammie, joepie, mees en de visjes
Petra Petra uit Ouderkerk aan den IJssel schreef op 23 juli 2017 om 23:22:
Een kat met suikerziekte én een kat met epilepsie....dat vraagt veel extra aandacht en verzorging. Het is fijn om zo af en toe die zorg even uit handen te kunnen geven. Jessica is lief, betrouwbaar en vakkundig. We zijn dan ook heeeeel blij met haar. Ze is ons "luchtpuntje"!
Lisa Lisa uit Gouda schreef op 7 juli 2017 om 18:47:
Jessica has looked after my two cats Sound and Jazz several times, its always good to know that they are in safe, caring hands when I need to travel.
Andrea Andrea schreef op 24 mei 2017 om 09:09:
Voor de 2e keer hebben wij met een vakantie de zorg voor onze cavia's aan Jessica overgelaten. Je kan met een gerust hart weg en af en toe een update hoe het gaat is erg fijn. Wij zijn heel blij en tevreden!!! Top!
Corry Corry uit Krimpen aan den IJssel schreef op 18 oktober 2016 om 19:01:
Ik ging met kriebels in mijn buik op vakantie maar alles is super gegaan dankzij Jessica haar lieve TLC zorgen voor mijn Kit & de Kippies! Super gedaan Jes!
Alexia Kemner Alexia Kemner uit Krimpen aan den IJssel schreef op 5 augustus 2016 om 10:38:
Heel blij waren wij er op uit te kunnen en Rose en Binkie toe te vertrouwen aan Jessica. Iedere dag ging Jessica met ze de tuin in, zoals ze gewend zijn. Op de foto's zien ze er tevreden uit. Belangrijk voor ons was haar toezicht op hun gezondheid.
Irene Irene uit Capelle aan den IJssel schreef op 31 mei 2016 om 10:50:
Afgelopen week heeft Jessica tijdens de vakantie weer uitstekend voor mijn kat Pino gezorgd. Jessica is lief, oprecht en heeft veel geduld met dieren. Ook voor oudere dieren is ze heel lief, Jessica is echt een vakvrouw.
Beryl & John Beryl & John uit Krimpen a/d IJssel schreef op 5 april 2016 om 12:22:
Wij hebben 2 honden en een oude pers van 22 jr. Jessica heeft tijdens een weekendje weg onze pers Michu (zie fotogalerij) uitstekend verzorgd. Ook is Michu een paar maal door haar getrimd en ontklit. Dat gebeurt rustig en met veel aandacht. Michu geniet duidelijk van haar aanpak en laat alles toe. Wij hebben Jessica leren kennen als uiterst betrouwbaar, vakkundig en betrokken. Zij is een liefdevolle dierenverzorgster met haar hart op de goede plek!
Marja Marja uit Ouderkerk schreef op 11 maart 2016 om 19:34:
Bommel heeft vandaag weer een trimbeurt gehad. Jessica we zijn heel blij met jou. En Bommel ziet er weer prachtig uit. Dank je wel!
Klaas Klaas uit Krimpen aan den IJssel schreef op 1 maart 2016 om 12:15:
Tijdens onze vakantie heeft Jessica de verzorging van onze kat Tijger overgenomen. Tijger is inmiddels 16+ met suikerziekte en heeft twee maal per dag insuline nodig. Dit heeft Jessica vakkundig en professioneel toegediend en Tijger is goed verzorgd. Dank je wel!
Liesbeth Liesbeth schreef op 17 januari 2016 om 13:42:
Wij, de poes en ik, vinden Jessica deskundig, gewetensvol en lief. Ze doet haar werk met hart en ziel en staat je bij met raad en daad. Wij zijn heel blij met Jessica. Oprecht zorg voor dier.