….de zorg voor uw huisdier is in vertrouwde handen!

Vissenoppas, verzorging vissen vakantieVissen

Welke zorg biedt ZorgvoorDier aan uw vissen?
Vissenoppas
Adviesservice

Vissenoppas

Heeft u een zoet- of zoutwateraquarium, een vijver met koi of andere vissen? Ook deze dieren worden deskundig verzorgd door ZorgvoorDier, met de Vissenoppas aan huis service. Kunt u vanwege vakantie, een weekendje weg, een ziekenhuisopname of welke andere reden dan ook tijdelijk niet voor uw vissen zorgen? En kunt u geen beroep doen op uw buren, familie of vrienden?
Dan is de ZorgvoorDier dé oplossing! Want ik verzorg tijdens uw afwezigheid uw vissen aan huis zoals deze dat gewend zijn.

Oppas vinden voor uw vissen is niet altijd even makkelijk. Het is vaak onmogelijk om uw vissen elders onder te brengen en daarnaast komt bij de voeding, huisvesting en verzorging van verschillende vissen veel kijken. De nodige kennis is daarom vereist, om te zorgen dat uw vissen gezond blijven tijdens uw afwezigheid. Tenslotte heeft niet iedereen dezelfde kennis over vissen, waterkwaliteit en filtersystemen als u.
Wanneer u kiest voor ZorgvoorDier, bent u verzekerd van de juiste professionele zorg tijdens uw afwezigheid, door jarenlange ervaring met verschillende soorten vissen. U wilt tenslotte uw vissen met een gerust hart thuis kunnen laten, wetende dat deze deskundig verzorgd worden.

Tijdens de verzorgingsperiode kom ik de gewenste aantal keren aan huis. Uw vissen worden dan gevoerd en het aquarium of de vijver, met het daarbij behorende filtersysteem, wordt onderhouden. In overleg worden de specifieke behoeften van uw vissen besproken die noodzakelijk zijn zoals medische zorg, waterkwaliteit, etc.
En mochten uw vissen onverhoopt ziek worden, dan wordt dit snel gesignaleerd dankzij de nodige kennis en ervaring. Dan zal ik hier onmiddellijk actie op ondernemen.

Tijdens uw afwezigheid wordt u, wanneer u dat wilt, op de hoogte gehouden van de gebeurtenissen thuis. Door u een whatsapp bericht te sturen, weet u vrijwel direct hoe het met uw vissen gaat, en zult u meer ontspannen zijn.

Neem gerust contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
Klik hier voor de tarieven

Adviesservice

Heeft u vragen over de voeding, gezondheid, huisvesting en verzorging van uw vissen? Ik geef u graag advies over uw (toekomstige) huisdier.

 

De zorg voor uw huisdier is in vertrouwde handen!
Door ZorgvoorDier in te schakelen heeft u de zekerheid dat uw vissen deskundig verzorgd worden, een hele geruststelling!
Neem gerust contact met ZorgvoorDier op voor meer informatie.