….de zorg voor uw huisdier is in vertrouwde handen!

Vissenoppas, verzorging vissen vakantieVissen

Welke zorg biedt ZorgvoorDier aan uw vissen?
Vissenoppas
Medische verzorging
Adviesservice

Vissenoppas

Heeft u een zoet- of zoutwateraquarium, een vijver met koi of andere vissen? Ook deze dieren worden deskundig verzorgd door ZorgvoorDier, met de Vissenoppas aan huis service. Kunt u vanwege vakantie, een weekendje weg, een ziekenhuisopname of welke andere reden dan ook tijdelijk niet voor uw vissen zorgen? En kunt u geen beroep doen op uw buren, familie of vrienden?
Dan is de ZorgvoorDier dé oplossing! Want deze verzorgd tijdens uw afwezigheid uw vissen aan huis zoals deze dat gewend zijn.

Oppas vinden voor uw vissen is niet altijd even makkelijk. Het is vaak onmogelijk om uw vissen elders onder te brengen en daarnaast komt bij de voeding, huisvesting en verzorging van verschillende vissen veel kijken. De nodige kennis is daarom vereist, om te zorgen dat uw vissen gezond blijven tijdens uw afwezigheid. Tenslotte heeft niet iedereen dezelfde kennis over vissen, waterkwaliteit en filtersystemen als u.
Wanneer u kiest voor ZorgvoorDier, bent u verzekerd van de juiste professionele zorg tijdens uw afwezigheid, door jarenlange ervaring met verschillende soorten vissen. U wilt tenslotte uw vissen met een gerust hart thuis kunnen laten, wetende dat deze deskundig verzorgd worden.

Tijdens de verzorgingsperiode komt de dierverzorger de gewenste aantal keren aan huis. Uw vissen worden dan gevoerd en het aquarium of de vijver, met het daarbij behorende filtersysteem, wordt onderhouden. In overleg worden de specifieke behoeften van uw vissen besproken die noodzakelijk zijn zoals medische zorg, waterkwaliteit, etc.
En mochten uw vissen onverhoopt ziek worden, dan wordt dit snel gesignaleerd dankzij de kennis en ervaring van de dierverzorger. Deze zal hier onmiddellijk actie op ondernemen.

Tijdens uw afwezigheid wordt u, wanneer u dat wilt, op de hoogte gehouden van de gebeurtenissen thuis. Door u een email of whatsapp te sturen, weet u vrijwel direct hoe het met uw vissen gaat, en zult u meer ontspannen zijn.

Neem gerust contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
Klik hier voor de tarieven

Medische verzorging

Heeft u hulp nodig bij de medische verzorging van uw vissen, dan kan de dierverzorger u helpen. Bijvoorbeeld wanneer u het lastig vindt om medicatie in het water toe te dienen, een bading te geven of wondverzorging te doen. De dierverzorger helpt u bij de medische verzorging van uw vissen, vanwege paraveterinaire kennis is dit geen probleem.
Maar ook bij het toedienen van bijvoorbeeld een ontwormingsmiddel kan de dierverzorger u helpen.
Klik hier voor de tarieven

Adviesservice

Heeft u vragen over de voeding, gezondheid, huisvesting en verzorging van uw vissen? De dierverzorger geeft u graag advies over uw (toekomstige) huisdier.

 

De zorg voor uw huisdier is in vertrouwde handen!
Door ZorgvoorDier in te schakelen heeft u de zekerheid dat uw vissen deskundig verzorgd worden, een hele geruststelling!
Neem gerust contact met ZorgvoorDier op voor meer informatie.