….de zorg voor uw huisdier is in vertrouwde handen!

Even voorstellen

Hallo, mijn naam is Jessica Schouten, uw dierverzorger aan huis. Graag wil ik kort iets over mijzelf vertellen, om u een idee te geven wie uw dierverzorger is.

Mijn hele leven staat in het teken van dieren, als kind was er één ding wat mij enorm fascineerde, dieren. Mijn beroepskeuze was dan ook niet moeilijk, op mijn 15e ging ik naar het Holland College te Maasland om daar mijn diploma’s te behalen als Zelfstandig dierverzorger en Paraveterinair dierenartsassistente. Deze diploma’s heb ik na vier jaar studeren behaald. Tijdens mijn opleiding, heb ik op veel verschillende stageplaatsen veel praktijkervaring opgedaan, van asiel tot dierenkliniek en van boerderij tot dierentuin.

Na mijn opleiding kon ik tijdelijk blijven werken bij de koi- en vijver- specialist, waar ik op dat moment een bijbaan had. Kort erna kon ik mijn geluk niet op, toen ik als allround dierverzorger kon gaan werken, in Plaswijckpark te Rotterdam. Een kleine dierentuin met een uitgebreid dierenbestand. Daar ben ik op alle afdelingen actief geweest en heb gewerkt met veel verschillende diersoorten zoals vogels, apen, hoefdieren, roofdieren, en dergelijke. Ook heb ik vrijwilligerswerk gedaan bij een dierentehuis (voor honden en katten) en een kinderboerderij.

Na een geweldige periode van 12 jaar het dierentuinleven geproefd te hebben, heb ik een enorme verandering gemaakt door mijn grote droom te verwezenlijken, een eigen bedrijf als dierverzorger aan huis. Zo ontstond in 2013 ZorgvoorDier. In de afgelopen jaren heb ik veel baasjes en hun dieren mogen helpen, veel vriendschappen opgebouwd en is ZorgvoorDier nog steeds een groot succes.

Als je zoveel passie voor dieren hebt, is het een zegen om met ze te mogen werken! Mijn werk doe ik altijd met heel veel plezier en enthousiasme. Het zien van tevreden dieren, door het geven van goede verzorging, geeft enorm veel voldoening. Ik kan mij geen leuker beroep wensen!

Vertrouwen vind ik heel erg belangrijk, er is namelijk veel vertrouwen nodig wanneer eigenaren een dierverzorger in hun woning toelaten en de zorg voor hun huisdier in de handen van een onbekend persoon leggen.
De zorg voor uw huisdier is bij mij in vertrouwde handen!

Ik hoop u snel te zien.

Met vriendelijke groet, Jessica