….de zorg voor uw huisdier is in vertrouwde handen!

Grote huisdierenoppas, verzorging geit, schaap, ezel vakantieGrote huisdieren

Welke zorg biedt ZorgvoorDier aan uw grote huisdier?

Grote huisdierenoppas
Medische verzorging
Adviesservice

Grote huisdierenoppas

Heeft u geiten, schapen, varkens, ezels, alpaca’s of andere grote huisdieren. Ook deze dieren worden deskundig verzorgd door ZorgvoorDier, met de Grote huisdierenoppas aan huis service. Kunt u vanwege vakantie, een weekendje weg, een ziekenhuisopname of welke andere reden dan ook tijdelijk niet voor uw huisdier zorgen? Kunt u geen beroep doen op uw buren, familie of vrienden?
Dan is ZorgvoorDier dé oplossing! Want ik verzorg tijdens uw afwezigheid uw huisdier zoals deze dat gewend is, in zijn eigen vertrouwde omgeving.

Oppas vinden voor uw grote huisdieren is niet altijd even makkelijk, daarnaast is het vaak onmogelijk om deze dieren onder te brengen bij een pension of andere vorm van opvang. Wanneer u kiest voor ZorgvoorDier, bent u verzekerd van professionele zorg voor uw huisdier. Deze professionele zorg is mogelijk vanwege jarenlange ervaring met allerlei grote huisdieren, waardoor er voldoende kennis is om uw huisdier zo goed mogelijk te verzorgen. U wilt tenslotte uw huisdier met een gerust hart thuis kunnen laten, wetende dat deze deskundig verzorgd wordt. Bijna alle soorten en aantallen grote huisdieren komen in aanmerking voor de Grote huisdierenoppas!

Tijdens de verzorgingsperiode kom ik de gewenste aantal keren aan huis. Uw huisdier wordt dan gevoerd, het verblijf wordt schoongemaakt en er wordt uiteraard voldoende aandacht gegeven aan uw huisdier. In overleg worden de specifieke behoeften van uw huisdier besproken die noodzakelijk zijn zoals medische zorg, klauwverzorging, het weiden, etc.
En mocht uw huisdier onverhoopt ziek worden, dan wordt dit snel gesignaleerd dankzij de nodige kennis en ervaring. Dan zal ik hier onmiddellijk actie op ondernemen.

Tijdens uw afwezigheid wordt u, wanneer u dat wilt, op de hoogte gehouden van de gebeurtenissen thuis. Door u een whatsapp bericht te sturen, weet u vrijwel direct hoe het met uw huisdier gaat, en zult u meer ontspannen zijn.

Neem gerust contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
Klik hier voor de tarieven

Medische verzorging

Heeft u hulp nodig bij de medische verzorging van uw huisdier, dan kan ZorgvoorDier u helpen. Bijvoorbeeld wanneer u het lastig vindt om oraal medicatie toe te dienen, een injectie te geven of wondverzorging te doen. ZorgvoorDier helpt u graag bij de medische verzorging van uw huisdier, vanwege paraveterinaire kennis is dit geen probleem.
Klik hier voor de tarieven

Adviesservice

Heeft u vragen over de voeding, gezondheid, huisvesting en verzorging van uw huisdier? Ik geef u graag advies over uw (toekomstige) huisdier.

 

De zorg voor uw huisdier is in vertrouwde handen!
Door ZorgvoorDier in te schakelen heeft u de zekerheid dat uw huisdier deskundig verzorgd wordt, een hele geruststelling!
Neem gerust contact met ZorgvoorDier op voor meer informatie.