….de zorg voor uw huisdier is in vertrouwde handen!

Reptielenoppas, verzorging reptiel vakantieReptielen

Welke zorg biedt ZorgvoorDier aan uw reptiel?
Reptielenoppas
Medische verzorging
Adviesservice

Reptielenoppas

Heeft u een bijzonder huisdier zoals een slang, hagedis, schildpad of een ander reptiel? Ook deze dieren worden deskundig verzorgd door ZorgvoorDier, met de Reptielenoppas aan huis service. Kunt u vanwege vakantie, een weekendje weg, een ziekenhuisopname of welke andere reden dan ook tijdelijk niet voor uw reptiel zorgen? En kunt u geen beroep doen op uw buren, familie of vrienden?
Dan is de ZorgvoorDier dé oplossing! Want ik verzorg tijdens uw afwezigheid uw reptiel aan huis zoals deze dat gewend is, in zijn eigen vertrouwde omgeving.

Oppas zoeken voor uw reptiel is niet altijd even makkelijk. Familie en vrienden durven deze bijzondere geschubde huisdieren vaak niet te verzorgen en het onderbrengen van uw terrarium of paludarium bij een opvang is vaak niet gewenst of zelfs onmogelijk. Daarnaast komt bij de voeding, huisvesting en verzorging van verschillende reptielen veel kijken. De nodige kennis is daarom vereist, om te zorgen dat uw reptiel gezond blijven tijdens uw afwezigheid.
Wanneer u gebruik maakt van ZorgvoorDier, bent u verzekerd van de juiste professionele zorg tijdens uw afwezigheid, door de jarenlange ervaring met verschillende reptielen. U wilt tenslotte uw reptiel met een gerust hart thuis kunnen laten, wetende dat deze deskundig verzorgd wordt.

Tijdens de verzorgingsperiode kom ik de gewenste aantal keren aan huis. Uw reptiel wordt dan gevoerd, het terrarium of paludarium wordt onderhouden en er wordt uiteraard voldoende aandacht gegeven wanneer uw reptiel dit gewend is. In overleg worden de specifieke behoeften van uw reptiel besproken die noodzakelijk zijn zoals medische zorg, klimaatcontrole, etc. Ook worden de voedseldieren verzorgd.
En mocht uw reptiel onverhoopt ziek worden, dan wordt dit snel gesignaleerd dankzij de nodige kennis en ervaring. Dan zal ik hier onmiddellijk actie op ondernemen.

Tijdens uw afwezigheid wordt u, wanneer u dat wilt, op de hoogte gehouden van de gebeurtenissen thuis. Door u een whatsapp bericht te sturen, weet u vrijwel direct hoe het met uw reptiel gaat, en zult u meer ontspannen zijn.

Neem gerust contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
Klik hier voor de tarieven

Medische verzorging

Heeft u hulp nodig bij de medische verzorging van uw reptiel, dan kan ik u helpen. Bijvoorbeeld wanneer u het lastig vindt om oraal medicatie toe te dienen of om wondverzorging te doen. Ik help u graag bij de medische verzorging van uw reptiel, vanwege paraveterinaire kennis is dit geen probleem.
Klik hier voor de tarieven

Adviesservice

Heeft u vragen over de voeding, gezondheid, huisvesting en verzorging van uw reptiel? Ik geef u graag advies over uw (toekomstige) huisdier.

 

De zorg voor uw huisdier is in vertrouwde handen!
Door ZorgvoorDier in te schakelen heeft u de zekerheid dat uw reptiel deskundig verzorgd wordt, een hele geruststelling!
Neem gerust contact met ZorgvoorDier op voor meer informatie.