….de zorg voor uw huisdier is in vertrouwde handen!

Amfibieënoppas, verzorging amfibie vakantieAmfibieën

Welke zorg biedt ZorgvoorDier aan uw amfibie?
Amfibieënoppas
Adviesservice

Amfibieënoppas

Heeft u een bijzonder huisdier zoals een pad, salamander, kikker of een ander soort amfibie? Ook deze dieren worden deskundig verzorgd door ZorgvoorDier, met de Amfibieënoppas aan huis service. Kunt u vanwege vakantie, een weekendje weg, een ziekenhuisopname of welke andere reden dan ook tijdelijk niet voor uw amfibie zorgen? En kunt u geen beroep doen op uw buren, familie of vrienden?
Dan is ZorgvoorDier dé oplossing! Want ik verzorg tijdens uw afwezigheid uw amfibie aan huis zoals deze dat gewend is, in zijn eigen vertrouwde omgeving.

Oppas vinden voor uw amfibie is niet altijd even makkelijk. Familie en vrienden durven deze bijzondere koudbloedige huisdieren vaak niet te verzorgen en het onderbrengen van uw paludarium bij een opvang is vaak niet gewenst of zelfs onmogelijk. Daarnaast komt bij de voeding, huisvesting en verzorging van verschillende amfibieën veel kijken. De nodige kennis is daarom vereist, om te zorgen dat uw amfibieën gezond blijven tijdens uw afwezigheid.
Wanneer u kiest voor ZorgvoorDier, bent u verzekerd van de juiste professionele zorg tijdens uw afwezigheid. U wilt tenslotte uw amfibie met een gerust hart thuis kunnen laten, wetende dat deze deskundig verzorgd wordt.

Tijdens de verzorgingsperiode kom ik de gewenste aantal keren aan huis. Uw amfibie wordt dan gevoerd, het paludarium wordt onderhouden en eventuele voedseldieren worden verzorgd. In overleg worden de specifieke behoeften van uw amfibie besproken die noodzakelijk zijn zoals medische zorg, waterkwaliteit, etc. En mocht uw amfibie onverhoopt ziek worden, dan wordt dit snel gesignaleerd dankzij de nodige kennis en ervaring. Dan zal ik hier onmiddellijk actie op ondernemen.

Tijdens uw afwezigheid wordt u, wanneer u dat wilt, op de hoogte gehouden van de gebeurtenissen thuis. Door u een whatsapp bericht te sturen, weet u vrijwel direct hoe het met uw amfibie gaat, en zult u meer ontspannen zijn.

Neem gerust contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
Klik hier voor de tarieven

Adviesservice

Heeft u vragen over de voeding, gezondheid, huisvesting en verzorging van uw amfibie? Ik geef u graag advies over uw (toekomstige) huisdier.

 

De zorg voor uw huisdier is in vertrouwde handen!
Door ZorgvoorDier in te schakelen heeft u de zekerheid dat uw amfibie deskundig verzorgd wordt, een hele geruststelling!
Neem gerust contact met ZorgvoorDier op voor meer informatie.