….de zorg voor uw huisdier is in vertrouwde handen!

Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
ZorgvoorDier
61 berichten.
Beryl & John Beryl & John uit Krimpen a/d IJssel heeft geschreven op 5 april 2016 om 12:22:
Wij hebben 2 honden en een oude pers van 22 jr. Jessica heeft tijdens een weekendje weg onze pers Michu (zie fotogalerij) uitstekend verzorgd. Ook is Michu een paar maal door haar getrimd en ontklit. Dat gebeurt rustig en met veel aandacht. Michu geniet duidelijk van haar aanpak en laat alles toe. Wij hebben Jessica leren kennen als uiterst betrouwbaar, vakkundig en betrokken. Zij is een liefdevolle dierenverzorgster met haar hart op de goede plek!
Marja Marja uit Ouderkerk heeft geschreven op 11 maart 2016 om 19:34:
Bommel heeft vandaag weer een trimbeurt gehad. Jessica we zijn heel blij met jou. En Bommel ziet er weer prachtig uit. Dank je wel!
Klaas Klaas uit Krimpen aan den IJssel heeft geschreven op 1 maart 2016 om 12:15:
Tijdens onze vakantie heeft Jessica de verzorging van onze kat Tijger overgenomen. Tijger is inmiddels 16+ met suikerziekte en heeft twee maal per dag insuline nodig. Dit heeft Jessica vakkundig en professioneel toegediend en Tijger is goed verzorgd. Dank je wel!
Liesbeth Liesbeth heeft geschreven op 17 januari 2016 om 13:42:
Wij, de poes en ik, vinden Jessica deskundig, gewetensvol en lief. Ze doet haar werk met hart en ziel en staat je bij met raad en daad. Wij zijn heel blij met Jessica. Oprecht zorg voor dier.
Bente & Rex & Doc Bente & Rex & Doc uit Capelle a/d IJssel heeft geschreven op 5 januari 2016 om 22:57:
Jessica heeft ons kort voor de vakantie uit de brand geholpen. Hierdoor konden onze buitenkonijnen lekker thuis blijven én ze werden zeer goed verzorgd! Ze is ontzettend professioneel en heeft duidelijk hart voor dieren. Kortom, superbedankt Jessica!!!
Dagmar Dagmar uit Ouderkerk aan de IJssel heeft geschreven op 23 december 2015 om 14:10:
Jessica is een geweldige verzorger voor dieren die verstand heeft van dieren en wat dieren nodig hebben. Daardoor laat ik mijn lieve konijnen zonder enige zorg over aan de goede zorgen van Jessica. Bedankt voor al je hulp!
Rineke van den Berg Rineke van den Berg uit Krimpen aan den IJssel heeft geschreven op 9 november 2015 om 22:54:
Als Jessica komt is het voor Buck iedere keer weer een feestje als ze hem komt uitlaten. We zijn héél blij met je.
Cecile Cecile uit Gouderak heeft geschreven op 31 augustus 2015 om 07:44:
Jessica heeft erg goed voor onze Ouessant schapen gezorgd tijdens onze vakantie. We waren erg onder de indruk van haar kundigheid. Onzettend bedankt en tot de volgende keer!
Marjolein van Zummeren Marjolein van Zummeren uit Schoonhoven heeft geschreven op 24 juli 2015 om 18:03:
Best spannend om voor de eerst keer al onze 7 katten thuis te laten en wij op vakantie! Maar Jessica is echt een super woman! alle kattenbeesten waren happy met haar en wij dus ook. extra controle voor onze oude Max echt een professional. Wij zijn erg blij met een nieuw vertrouwd adres! JESSICA BEDANKT!!!
Samantha Samantha uit Krimpen aan de Lek heeft geschreven op 14 juli 2015 om 20:35:
Dat Jessica heel vakkundig en professioneel te werk ging dat wist ik al. Maar nadat ze ook daadwerkelijk op mijn twee poezenkinderen kwam passen kon het helemaal niet meer stuk! De katten zijn blij als ze komt,rennen net zo hard naar haar toe als naar mij als ik thuis kom. Ik ben blij als ik vanuit de vakantie bestemming te horen krijg dat het goed gaat inclusief foto dus wat wil je als eigenaar nog meer? Dankzij zorg voor dier hoef ik mij niet schuldig te voelen als ik op vakantie ga. Ik weet dat ze in zeer goede bekwaamde handen zijn, met veel ervaring,kennis en bovenal een hart en gevoel voor dieren! Bedankt namens je twee Siberische vrienden Olaf&Sven.
Quirien Quirien uit Gouda heeft geschreven op 11 juli 2015 om 10:25:
Na 2 weken heerlijke vakantie terugkomen naar een zeer tevreden kat en een net huisje. Wat wil je nog meer? Bedankt Jessica! groetjes Quirien en Einstein
Natascha Natascha uit Schoonhoven heeft geschreven op 8 juni 2015 om 22:35:
Afgelopen week heeft Jessica weer op onze 4 katten gepast. Ben altijd blij wanneer zij de uitdaging om op onze katten te willen passen weer aangaat. Ze zijn niet allemaal de makkelijkste door schuwheid en slecht eten. Ik laat dat met alle vertrouwen over aan Jessica. Zij weet hoe ze hiermee moet omgaan.
Diana Diana uit Krimpen aan den IJssel heeft geschreven op 11 april 2015 om 13:05:
Katten zijn heel blij met je en wij ook
Irene Irene uit Capelle aan den IJssel heeft geschreven op 25 maart 2015 om 23:25:
Hoi Jessica, Bedankt voor al je goede zorgen voor poes Pino tijdens mijn vakantie. Ze was vrolijk en speels toen ik thuis kwam. Ze heeft zich prima vermaakt. Hoe doe je dit toch? dankjewel!
JM JM uit Capelle aan den IJssel heeft geschreven op 4 maart 2015 om 19:26:
Jessica, bedankt voor de goede zorgen. Heerlijk als je weet dat thuis alles goed gaat in een vakantieperiode. De vogels en kat hebben zich prima vermaakt!
Hettie Hettie uit Capelle aan den IJssel heeft geschreven op 12 februari 2015 om 18:52:
Geweldig bedankt voor het zorgen voor onze Moya. De foto's die je hebt gemaakt zeggen eigenlijk al genoeg! We gaan je zeker een volgende weer vragen voor onze diva.
Eline Eline uit Krimpen aan den IJssel heeft geschreven op 31 januari 2015 om 12:41:
Een paar weken geleden is Jessica mij te hulp geschoten bij het kammen en knippen van mijn angorakonijn Stoffer, met een keurig gekapte heer als resultaat. Jessica ging heel rustig en lief te werk, waardoor het voor Stoffer wat dragelijker werd om in de beautysalon te verblijven
Martine Martine uit Capelle aan den IJssel heeft geschreven op 26 januari 2015 om 09:57:
Chrambie is een heer op leeftijd - 18 jaar! Vol met klitten want kammen.. dat liet hij niet meer toe. En toen kwam Jessica - zij zag en overwon. Chrambie ziet er jaren jonger uit!
Marijke Marijke uit Gouderak heeft geschreven op 15 januari 2015 om 17:57:
Afgelopen Kerstvakantie heeft Jessica weer prima gezorgd voor onze cavia's. Dankzij Jessica kunnen ze lekker thuisblijven en hoef ik mij geen zorgen te maken of alles wel goed gaat! Jessica is ontzettend lief en handig met de diertjes, knipt de nageltjes en controleert ze meteen. Jessica, heel erg bedankt voor je goede zorgen, we zijn blij dat je er bent!
Lex en Marjolein Lex en Marjolein uit Krimpen aan den IJssel heeft geschreven op 8 januari 2015 om 09:04:
Hallo Jessica, bedankt voor de goede zorg van Tito tijdens ons lang weekend en vakantie en de post en plantenverzorging, alles zag er thuis keurig uit en Tito is ook erg blij met je, is ineens wat speelser, bedankt en tot de volgende keer, Lex en Marjolein.