….de zorg voor uw huisdier is in vertrouwde handen!

Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
ZorgvoorDier
53 berichten.
Marjolein van Zummeren Marjolein van Zummeren uit Schoonhoven schreef op 24 juli 2015 om 18:03:
Best spannend om voor de eerst keer al onze 7 katten thuis te laten en wij op vakantie! Maar Jessica is echt een super woman! alle kattenbeesten waren happy met haar en wij dus ook. extra controle voor onze oude Max echt een professional. Wij zijn erg blij met een nieuw vertrouwd adres! JESSICA BEDANKT!!!
Samantha Samantha uit Krimpen aan de Lek schreef op 14 juli 2015 om 20:35:
Dat Jessica heel vakkundig en professioneel te werk ging dat wist ik al. Maar nadat ze ook daadwerkelijk op mijn twee poezenkinderen kwam passen kon het helemaal niet meer stuk! De katten zijn blij als ze komt,rennen net zo hard naar haar toe als naar mij als ik thuis kom. Ik ben blij als ik vanuit de vakantie bestemming te horen krijg dat het goed gaat inclusief foto dus wat wil je als eigenaar nog meer? Dankzij zorg voor dier hoef ik mij niet schuldig te voelen als ik op vakantie ga. Ik weet dat ze in zeer goede bekwaamde handen zijn, met veel ervaring,kennis en bovenal een hart en gevoel voor dieren! Bedankt namens je twee Siberische vrienden Olaf&Sven.
Quirien Quirien uit Gouda schreef op 11 juli 2015 om 10:25:
Na 2 weken heerlijke vakantie terugkomen naar een zeer tevreden kat en een net huisje. Wat wil je nog meer? Bedankt Jessica! groetjes Quirien en Einstein
Natascha Natascha uit Schoonhoven schreef op 8 juni 2015 om 22:35:
Afgelopen week heeft Jessica weer op onze 4 katten gepast. Ben altijd blij wanneer zij de uitdaging om op onze katten te willen passen weer aangaat. Ze zijn niet allemaal de makkelijkste door schuwheid en slecht eten. Ik laat dat met alle vertrouwen over aan Jessica. Zij weet hoe ze hiermee moet omgaan.
Diana Diana uit Krimpen aan den IJssel schreef op 11 april 2015 om 13:05:
Katten zijn heel blij met je en wij ook
Irene Irene uit Capelle aan den IJssel schreef op 25 maart 2015 om 23:25:
Hoi Jessica, Bedankt voor al je goede zorgen voor poes Pino tijdens mijn vakantie. Ze was vrolijk en speels toen ik thuis kwam. Ze heeft zich prima vermaakt. Hoe doe je dit toch? dankjewel!
JM JM uit Capelle aan den IJssel schreef op 4 maart 2015 om 19:26:
Jessica, bedankt voor de goede zorgen. Heerlijk als je weet dat thuis alles goed gaat in een vakantieperiode. De vogels en kat hebben zich prima vermaakt!
Hettie Hettie uit Capelle aan den IJssel schreef op 12 februari 2015 om 18:52:
Geweldig bedankt voor het zorgen voor onze Moya. De foto's die je hebt gemaakt zeggen eigenlijk al genoeg! We gaan je zeker een volgende weer vragen voor onze diva.
Eline Eline uit Krimpen aan den IJssel schreef op 31 januari 2015 om 12:41:
Een paar weken geleden is Jessica mij te hulp geschoten bij het kammen en knippen van mijn angorakonijn Stoffer, met een keurig gekapte heer als resultaat. Jessica ging heel rustig en lief te werk, waardoor het voor Stoffer wat dragelijker werd om in de beautysalon te verblijven
Martine Martine uit Capelle aan den IJssel schreef op 26 januari 2015 om 09:57:
Chrambie is een heer op leeftijd - 18 jaar! Vol met klitten want kammen.. dat liet hij niet meer toe. En toen kwam Jessica - zij zag en overwon. Chrambie ziet er jaren jonger uit!
Marijke Marijke uit Gouderak schreef op 15 januari 2015 om 17:57:
Afgelopen Kerstvakantie heeft Jessica weer prima gezorgd voor onze cavia's. Dankzij Jessica kunnen ze lekker thuisblijven en hoef ik mij geen zorgen te maken of alles wel goed gaat! Jessica is ontzettend lief en handig met de diertjes, knipt de nageltjes en controleert ze meteen. Jessica, heel erg bedankt voor je goede zorgen, we zijn blij dat je er bent!
Lex en Marjolein Lex en Marjolein uit Krimpen aan den IJssel schreef op 8 januari 2015 om 09:04:
Hallo Jessica, bedankt voor de goede zorg van Tito tijdens ons lang weekend en vakantie en de post en plantenverzorging, alles zag er thuis keurig uit en Tito is ook erg blij met je, is ineens wat speelser, bedankt en tot de volgende keer, Lex en Marjolein.
Marja Marja uit Ouderkerk aan den IJssel schreef op 1 juli 2014 om 20:02:
Leuke foto van Bommel. Je hebt er veel werk aangehad maar het resultaat was super.
Carolina Carolina uit Capelle aan den IJssel schreef op 28 juni 2014 om 10:09:
Beste Jessica, jouw goede zorgen voor Vanna, Veebee en Douwe hebben bijgedragen aan een heerlijke vakantie. Dankjewel Jessica!
Anneke Anneke uit Krimpen aan den IJssel schreef op 18 juni 2014 om 19:50:
Hallo Jessica, ook namens Pistou en Olivier weer heel veel dank voor al je goede zorgen tijdens onze vakantie! Tot de volgende keer..
Irene Irene uit Capelle aan den IJssel schreef op 20 mei 2014 om 19:24:
Hoi Jessica, Ontzettend bedankt voor de goede zorgen voor Poes Pino tijdens mijn vakantie. Ze heeft het weer helemaal naar haar zin gehad. Ze was helemaal relaxed toen ik weer thuis kwam. Dank je wel. Groeten, Irene
Yvon Yvon uit Capelle aan den IJssel schreef op 14 mei 2014 om 18:32:
De verzorging van mijn katers Donar, Schoffie en Bikkel + de cavia's Dribbel en Dinges heb ik de afgelopen week weer een paar dagen met een gerust hart over kunnen laten aan Jessica. Toch wel een heel prettig gevoel dat de dieren in hun vertrouwde omgeving de perfecte verzorging krijgen !
Petra Petra uit Krimpen aan den Lek schreef op 22 april 2014 om 19:28:
Beste Jessica, Wat ben ik enorm blij dat jij er voor Cleo bent geweest, terwijl ik aan de andere kant van het land mijn nieuwe baan tegemoet ging. Op de 5e en laatste oppasdag kwam ze zelfs bij jou op schoot liggen en dit is heel uitzonderlijk. Ik wist gevoelsmatig gelijk dat je haar heel goed zou verzorgen. Dank je wel. Ik heb mijn huisdier hierdoor met een gerust hart achter kunnen laten op haar eigen plekje, terwijl jij mij via de mail op de hoogte hield. Daarom raad ik jouw liefdevolle verzorging iedereen aan Hartelijke groeten, Petra
Josien Josien uit Capelle aan den IJssel schreef op 22 januari 2014 om 21:09:
Hoi Jessica, Onze twee katten hebben het weer prima naar hun zin gehad tijdens onze vakantie, dankzij jouw goede verzorging. Leuk om op wintersport van jou een fotootje van onze katten te krijgen! Bedankt, en fijn dat we alweer voor de volgende vakantie konden reserveren. met vriendelijke groet Josien
Odette Hofs Odette Hofs uit Krimpen aan den IJssel schreef op 8 december 2013 om 16:46:
Hallo Jessica, Ik ben ontzettend blij dat iemand ons jou heeft aanbevolen. Je bent op de eerste plaats een zeer aangenaam persoon en door je kennis en kunde vertrouw ik je Marley voor 100% toe ondanks dat hij je aandacht wel nodig heeft. Je weet wel raad met hem. Je laat hem niet alleen plassen, maar ook lekker rennen en zwemmen en traint hem waar nodig. Jessica we zijn ontzettend blij met je en hopen dat we nog lang gebruik van je mogen maken!