….de zorg voor uw huisdier is in vertrouwde handen!

Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
ZorgvoorDier
63 berichten.
Cecile Cecile uit Gouderak heeft geschreven op 16 februari 2022 om 21:46
Jessica zorgt al een aantal jaren tijdens onze vakantie voor onze 3 katten en 3 ouessant schapen. Ze is een echte all round dieren verzorgster. Gisteren heeft ze de hoefjes van de schapen gekapt. Door haar vriendelijke, rustige uitstraling en deskundigheid zorgt ze ervoor dat het heel relaxed gebeurd zonder enige stress voor de dieren. We zijn er blij dat we van je diensten gebruik kunnen maken.
Colinda Colinda uit Krimpen aan den IJssel heeft geschreven op 6 oktober 2021 om 00:20
Help, gingen onverwachts op vakantie en onze vaste oppas voor onze 2 amazone papegaaien kan helaas niet meer voor hen zorgen als wij er niet zijn. Via via met Jessica in contact gekomen en zijn super blij met haar ! Ze is zeer professioneel en super lief voor dieren. Er was direct een klik tussen de papegaaien en Jessica. Zijn dan ook met een gerust hart op vakantie gegaan wetende dat we onze papegaaien in goede handen hebben achter gelaten. Volgende keer hopen we zeker weer van Jessica haar diensten gebruik te mogen maken. Dank je wel !!
Reshma Reshma uit Capelle aan den IJssel heeft geschreven op 25 juli 2021 om 00:14
Met een gerust hart weg kunnen gaan in de wetenschap dat jouw diertjes goed verzorgd worden en alle aandacht en liefde krijgen. Dit kun je perfect aan Jessica overlaten! Zij biedt een zeer goede en volledige service. Zij zet je huisdieren echt op nummer 1! Wij kunnen haar van harte aanbevelen!
Josien Josien uit Capelle heeft geschreven op 24 juli 2021 om 16:02
Bedankt Jessica voor de (al jarenlange) prima verzorging van de katten. Door jou kunnen we altijd met een gerust hart weg!
Gerard en Jolanda Gerard en Jolanda uit Krimpen aan de Lek heeft geschreven op 22 juli 2021 om 22:07
Jessica zorgt al enkele jaren voor onze 2 katten als wij op vakantie zijn, en daar zijn we heel blij mee! We gaan met een gerust hart weg, we weten zeker dat onze dieren goed verzorgd worden. Het appcontact is prettig en laagdrempelig. We hopen nog heel lang van je diensten gebruik te mogen maken!
Karina de Jonge Karina de Jonge uit Krimpen aan aan de Lek heeft geschreven op 27 oktober 2020 om 13:34
Wij zijn bij Jessica terecht gekomen omdat onze katten Loki en Hannibal, zeer aan hun eigen plekje gehecht zijn en slecht gedijen in een pension. Jessica ontzorgt, denkt mee, verplaatst zich in de dieren. Kortom: twee stressloze katten toen wij terugkwamen van vakantie. Voor ons en de katten is dit de ideale oplossing!
Janny Multem Janny Multem uit Capelle aan den IJssel heeft geschreven op 24 oktober 2019 om 08:56
Jessica komt om de zes weken bij ons thuis om de nagels te knippen van de katten. Ook de nagels van de hond Lola als het nodig is. Ook de vachten van de Maine Coons houd ze voor me bij. Wij zijn heel blij met haar. Ze is een heel warm en vakkundig persoon met veel liefde voor de dieren. Vindt het ook zo leuk van haar als ze klaar is met knippen van de nagels dat ze de kat dat een kus geeft. 😊😍🥰
Marte Marte uit Stolwijk heeft geschreven op 13 oktober 2019 om 19:38
Jessica heeft al een aantal keer voor onze twee katten gezorgd tijdens onze vakantie. Dat is zeer goed bevallen! De katten hebben dieetvoer en medicijnen nodig, en Jessica heeft die medicijnen dagelijks toegediend en de gezondheid van de twee katten heel goed in de gaten gehouden. Een van onze twee katten is erg schuw, maar Jessica wist zijn vertrouwen al snel te winnen. Ze is heel geduldig en zorgzaam. Wat we ook fijn vonden is dat ze tussendoor ook nog eens de post op tafel legde en de planten verzorgde. Kortom, wij verheugen ons nu al op de volgende zorgeloze vakantie! We weten dat onze lieve huisdieren goed verzorgd achterblijven en de aandacht krijgen die ze nodig hebben!
Anke & Pieter Anke & Pieter uit Krimpen aan den IJssel heeft geschreven op 29 augustus 2019 om 13:47
Jessica heeft nu tweede keer voor onze 3 katten en een zeewateraquarium gezorgd ....wat een super lieve en warme persoon..... De katten kwamen gelijk naar haar toe ...normaal zijn ze wat schuw. ik had een top gevoel bij Jessica en kon erg gerust gesteld met vakantie gaan .... ze is 100 % betrouwbaar en ons beestjes nr haar in love 😻😻😻
Judith Judith uit Capelle aan den IJssel heeft geschreven op 28 juli 2019 om 10:17
In mei / juni 2019 heeft Jessica voor het eerst voor mijn 2 katten gezorgd. Sam heeft diabetes en Saar is een vrij bange kat dus het is belangrijk dat ze zo veel mogelijk in hun eigen omgeving en dus lekker thuis kunnen blijven. Het is supergoed gegaan! Heel fijn waren de berichtjes die Jessica stuurde om ons op de hoogte te houden van hoe alles ging. Dat geeft meer rust tijdens de vakantie. Elk baasje zal herkennen dat je je toch afvraagt hoe het met de huisdieren gaat als je er niet bent. Sam vond het erg gezellig met Jessica en zelfs Saar kroop uit haar schulp. Het is zo goed bevallen dat Jessica al is gevraagd of ze volgend jaar ook weer voor Saar en Sam kan zorgen.
Vincent Scheltema Vincent Scheltema uit Gouderak heeft geschreven op 1 september 2018 om 20:49
Deze zomer ben ik met de kids en vriendin op vakantie geweest in Turkije. Was een hartstikke leuke en zorgeloze vakantie. Thuis in Gouderak heb ik tropische vogels en vissen. Heb Jessica leren kennen via de digitale snelweg! Bij de eerste kennismaking viel mij al op hoe serieus en professioneel zij de verzorging van huisdieren aanpakt! Gewoon top en ik had daar direct een heel goed gevoel over. Heb zo een 60 gould amadines in mijn voliére binnen en buiten die door mij veel zorg en aandacht krijgen. Nou zeker ook door Jessica bleek wel tijdens de bloedwarme en gortdroge zomerperiode, waar zij ook nog eens mijn buitenplanten en gazon heeft verzorgd! Niks dan lof over haar, erg blij met de liefdevolle inzet en zorg voor al mijn diertjes. Zelfs na de gewerkte periode een complete rapportage van haar ontvangen! Jessica is een echte dierenvriend! Zeker een blijvertje voor mij! Erg blij met haar. 🙂
Linda Linda uit Schoonhoven heeft geschreven op 17 augustus 2018 om 22:45
Jessica heeft deze zomer drie weken met veel liefde voor mijn katertje Bono gezorgd. Het was voor mij een hele rust om hem in haar deskundige en professionele handen achter te laten. Aan de foto's die Jessica naar me appte, was duidelijk te zien hoezeer Bono zich bij haar op zijn gemak voelde. Super blij met Jessica, zeker voor herhaling vatbaar!
Bea Bea uit Schoonhoven heeft geschreven op 23 maart 2018 om 13:07
Mijn 2 katten Luci - van bijna 15 jaar oud - en Oedi - van bijna 14 jaar oud - laat ik met een gerust hart in de goede handen van Jessica achter als ik een paar dagen weg wil. Vooral Luci vraagt veel medische zorg, maar dat is geen enkel probleem voor deze professional. Heel fijn dat ik op Jessica kan vertrouwen!
Margot en Charles Vermeer Margot en Charles Vermeer uit Capelle aan den IJssel heeft geschreven op 5 januari 2018 om 10:41
Als wij op vakantie zijn of een paar dagen weg zorgt Jessica voor onze kat Caesar. Caesar heeft sinds voorjaar 2017 diabetes en is al bijna 16 jaar oud. Het is zo'n rustige gedachte als Jessica voor hem zorgt. Jessica prikt hem 2 x per dag met insuline en zorgt met liefde voor hem. Jessica is super professioneel en wat is het fijn, dat zij zo veel ervaring heeft! Dank je wel Jessica!!
Carolina Carolina uit Capelle aan den IJssel heeft geschreven op 27 oktober 2017 om 13:57
Jessica heeft inmiddels vele malen voor onze poezen Vanna, Veebee en Douwe gezorgd. Sinds Jessica de poezenzorg op zich neemt, gaan wij een stuk relaxter en wat vaker op vakantie. Jessica is een topper! Dank voor je goede zorgen.
Irina Ophoff Irina Ophoff uit Capelle aan den IJssel heeft geschreven op 2 augustus 2017 om 18:36
Jessica heeft vorige week voor mijn dieren gezorgd tijdens mijn vakantie. Het was de eerste keer dat ik het op deze manier regelde en ik blijf het ook zeker zo doen. Jessica heeft erg goed voor de diertjes gezorgd en op het moment dat ik het eerste filmpje toegestuurd kreeg op m'n vakantie adres vielen de zorgen van mij af. Echt een aanrader! Nogmaals bedankt voor de goede zorgen! Groetjes Irina en natuurlijk ook van Sammie, joepie, mees en de visjes
Petra Petra uit Ouderkerk aan den IJssel heeft geschreven op 23 juli 2017 om 23:22
Een kat met suikerziekte én een kat met epilepsie....dat vraagt veel extra aandacht en verzorging. Het is fijn om zo af en toe die zorg even uit handen te kunnen geven. Jessica is lief, betrouwbaar en vakkundig. We zijn dan ook heeeeel blij met haar. Ze is ons "luchtpuntje"!
Lisa Lisa uit Gouda heeft geschreven op 7 juli 2017 om 18:47
Jessica has looked after my two cats Sound and Jazz several times, its always good to know that they are in safe, caring hands when I need to travel.
Andrea Andrea heeft geschreven op 24 mei 2017 om 09:09
Voor de 2e keer hebben wij met een vakantie de zorg voor onze cavia's aan Jessica overgelaten. Je kan met een gerust hart weg en af en toe een update hoe het gaat is erg fijn. Wij zijn heel blij en tevreden!!! Top!
Corry Corry uit Krimpen aan den IJssel heeft geschreven op 18 oktober 2016 om 19:01
Ik ging met kriebels in mijn buik op vakantie maar alles is super gegaan dankzij Jessica haar lieve TLC zorgen voor mijn Kit & de Kippies! Super gedaan Jes!