….de zorg voor uw huisdier is in vertrouwde handen!

Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
ZorgvoorDier
49 berichten.
Carolina Carolina uit Capelle aan den IJssel schreef op 27 oktober 2017 om 13:57:
Jessica heeft inmiddels vele malen voor onze poezen Vanna, Veebee en Douwe gezorgd. Sinds Jessica de poezenzorg op zich neemt, gaan wij een stuk relaxter en wat vaker op vakantie. Jessica is een topper! Dank voor je goede zorgen.
Irina Ophoff Irina Ophoff uit Capelle aan den IJssel schreef op 2 augustus 2017 om 18:36:
Jessica heeft vorige week voor mijn dieren gezorgd tijdens mijn vakantie. Het was de eerste keer dat ik het op deze manier regelde en ik blijf het ook zeker zo doen. Jessica heeft erg goed voor de diertjes gezorgd en op het moment dat ik het eerste filmpje toegestuurd kreeg op m'n vakantie adres vielen de zorgen van mij af. Echt een aanrader! Nogmaals bedankt voor de goede zorgen! Groetjes Irina en natuurlijk ook van Sammie, joepie, mees en de visjes
Petra Petra uit Ouderkerk aan den IJssel schreef op 23 juli 2017 om 23:22:
Een kat met suikerziekte én een kat met epilepsie....dat vraagt veel extra aandacht en verzorging. Het is fijn om zo af en toe die zorg even uit handen te kunnen geven. Jessica is lief, betrouwbaar en vakkundig. We zijn dan ook heeeeel blij met haar. Ze is ons "luchtpuntje"!
Lisa Lisa uit Gouda schreef op 7 juli 2017 om 18:47:
Jessica has looked after my two cats Sound and Jazz several times, its always good to know that they are in safe, caring hands when I need to travel.
Andrea Andrea schreef op 24 mei 2017 om 09:09:
Voor de 2e keer hebben wij met een vakantie de zorg voor onze cavia's aan Jessica overgelaten. Je kan met een gerust hart weg en af en toe een update hoe het gaat is erg fijn. Wij zijn heel blij en tevreden!!! Top!
Corry Corry uit Krimpen aan den IJssel schreef op 18 oktober 2016 om 19:01:
Ik ging met kriebels in mijn buik op vakantie maar alles is super gegaan dankzij Jessica haar lieve TLC zorgen voor mijn Kit & de Kippies! Super gedaan Jes!
Alexia Kemner Alexia Kemner uit Krimpen aan den IJssel schreef op 5 augustus 2016 om 10:38:
Heel blij waren wij er op uit te kunnen en Rose en Binkie toe te vertrouwen aan Jessica. Iedere dag ging Jessica met ze de tuin in, zoals ze gewend zijn. Op de foto's zien ze er tevreden uit. Belangrijk voor ons was haar toezicht op hun gezondheid.
Irene Irene uit Capelle aan den IJssel schreef op 31 mei 2016 om 10:50:
Afgelopen week heeft Jessica tijdens de vakantie weer uitstekend voor mijn kat Pino gezorgd. Jessica is lief, oprecht en heeft veel geduld met dieren. Ook voor oudere dieren is ze heel lief, Jessica is echt een vakvrouw.
Beryl & John Beryl & John uit Krimpen a/d IJssel schreef op 5 april 2016 om 12:22:
Wij hebben 2 honden en een oude pers van 22 jr. Jessica heeft tijdens een weekendje weg onze pers Michu (zie fotogalerij) uitstekend verzorgd. Ook is Michu een paar maal door haar getrimd en ontklit. Dat gebeurt rustig en met veel aandacht. Michu geniet duidelijk van haar aanpak en laat alles toe. Wij hebben Jessica leren kennen als uiterst betrouwbaar, vakkundig en betrokken. Zij is een liefdevolle dierenverzorgster met haar hart op de goede plek!
Marja Marja uit Ouderkerk schreef op 11 maart 2016 om 19:34:
Bommel heeft vandaag weer een trimbeurt gehad. Jessica we zijn heel blij met jou. En Bommel ziet er weer prachtig uit. Dank je wel!
Klaas Klaas uit Krimpen aan den IJssel schreef op 1 maart 2016 om 12:15:
Tijdens onze vakantie heeft Jessica de verzorging van onze kat Tijger overgenomen. Tijger is inmiddels 16+ met suikerziekte en heeft twee maal per dag insuline nodig. Dit heeft Jessica vakkundig en professioneel toegediend en Tijger is goed verzorgd. Dank je wel!
Liesbeth Liesbeth schreef op 17 januari 2016 om 13:42:
Wij, de poes en ik, vinden Jessica deskundig, gewetensvol en lief. Ze doet haar werk met hart en ziel en staat je bij met raad en daad. Wij zijn heel blij met Jessica. Oprecht zorg voor dier.
Bente & Rex & Doc Bente & Rex & Doc uit Capelle a/d IJssel schreef op 5 januari 2016 om 22:57:
Jessica heeft ons kort voor de vakantie uit de brand geholpen. Hierdoor konden onze buitenkonijnen lekker thuis blijven én ze werden zeer goed verzorgd! Ze is ontzettend professioneel en heeft duidelijk hart voor dieren. Kortom, superbedankt Jessica!!!
Dagmar Dagmar uit Ouderkerk aan de IJssel schreef op 23 december 2015 om 14:10:
Jessica is een geweldige verzorger voor dieren die verstand heeft van dieren en wat dieren nodig hebben. Daardoor laat ik mijn lieve konijnen zonder enige zorg over aan de goede zorgen van Jessica. Bedankt voor al je hulp!
Rineke van den Berg Rineke van den Berg uit Krimpen aan den IJssel schreef op 9 november 2015 om 22:54:
Als Jessica komt is het voor Buck iedere keer weer een feestje als ze hem komt uitlaten. We zijn héél blij met je.
Cecile Cecile uit Gouderak schreef op 31 augustus 2015 om 07:44:
Jessica heeft erg goed voor onze Ouessant schapen gezorgd tijdens onze vakantie. We waren erg onder de indruk van haar kundigheid. Onzettend bedankt en tot de volgende keer!
Marjolein van Zummeren Marjolein van Zummeren uit Schoonhoven schreef op 24 juli 2015 om 18:03:
Best spannend om voor de eerst keer al onze 7 katten thuis te laten en wij op vakantie! Maar Jessica is echt een super woman! alle kattenbeesten waren happy met haar en wij dus ook. extra controle voor onze oude Max echt een professional. Wij zijn erg blij met een nieuw vertrouwd adres! JESSICA BEDANKT!!!
Samantha Samantha uit Krimpen aan de Lek schreef op 14 juli 2015 om 20:35:
Dat Jessica heel vakkundig en professioneel te werk ging dat wist ik al. Maar nadat ze ook daadwerkelijk op mijn twee poezenkinderen kwam passen kon het helemaal niet meer stuk! De katten zijn blij als ze komt,rennen net zo hard naar haar toe als naar mij als ik thuis kom. Ik ben blij als ik vanuit de vakantie bestemming te horen krijg dat het goed gaat inclusief foto dus wat wil je als eigenaar nog meer? Dankzij zorg voor dier hoef ik mij niet schuldig te voelen als ik op vakantie ga. Ik weet dat ze in zeer goede bekwaamde handen zijn, met veel ervaring,kennis en bovenal een hart en gevoel voor dieren! Bedankt namens je twee Siberische vrienden Olaf&Sven.
Quirien Quirien uit Gouda schreef op 11 juli 2015 om 10:25:
Na 2 weken heerlijke vakantie terugkomen naar een zeer tevreden kat en een net huisje. Wat wil je nog meer? Bedankt Jessica! groetjes Quirien en Einstein
Natascha Natascha uit Schoonhoven schreef op 8 juni 2015 om 22:35:
Afgelopen week heeft Jessica weer op onze 4 katten gepast. Ben altijd blij wanneer zij de uitdaging om op onze katten te willen passen weer aangaat. Ze zijn niet allemaal de makkelijkste door schuwheid en slecht eten. Ik laat dat met alle vertrouwen over aan Jessica. Zij weet hoe ze hiermee moet omgaan.